Smagen af stillehavskulmule sammenlignes ofte med torsk eller kuller, da de tilhører samme fiskefamilie.
Kulmule er en fantastisk spisefisk. Efter tilberedning ses kødet tydeligt i fine store flager.
Stillehavskulmulen er MSC-certificeret fra bæredygtigt og miljørigtigt fiskeri – og er, som altid, fanget uden bomtrawl.
Stillehavskulmulen findes i en sprødbagt udgave og naturel i tern.
Den panerede stillehavskulmule på 120g har en sprød og knasende overflade, som holder på saften og smagen fra kødet. Den skønne og sprøde smag fra den fine batter/dej komplimenterer kødets naturlige og milde smag rigtig godt (54% fisk). Perfekt til mange typer af serveringer; på buffet, portionsanretninger eller take-away.
Kulmulen er forstegt; tilberedes direkte fra frost; i ovn (20 min. v. 200C). Hurtig og enkel håndtering.
Tern på 7g af stillehavskulmule giver mange anvendelsesmuligheder i køkkenet. Anvend dem i diverse supper og gratiner. Nemt at dosere uden spild. De er klar til brug direkte fra frost.
Har du spørgsmål til nyheden?
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til nyheden, produkter og meget mere.
Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet